loader image
Eremitageløbet

Tak for i år!

Den 6. oktober 2019 kl. 11 blev Eremitageløbet skudt i gang for 51. gang. I år var det Anna Holm, der skød løberne af sted, som før har vundet løbet i 2013 og 2014. Inden løbet blev skudt i gang var der en kort stund til at mindes hendes far, Henrik Jørgensen, som pludseligt døde tidligere på året af hjertestop. Henrik Jørgensen har stadig rekorden for mændene på Eremitageløbet på 38.40.

I år var ca. 9.300 løbere mødt op i Dyrehaven i det smukke efterårsvejr med høj sol, og løbet blev igen engang en succes. Der var en officiel bakkespurt de sidste 400 m, som blev vundet af Joel Lillesø og Sylvia. De vandt en pokal samt startnummer til næste års Eremitageløb.

Der var også lavet nye tiltag som omklædning i pavillontelte, shuttle busser fra DTU og Klampenborg St, værdiopbevaring, og bandet var genopstået. Der var ligesom sidste år medalje og T-shirt til alle løbere.

I år er første gang, at de to foreninger KIF (Københavns Idræts Forening) og KS (Københavns Skiklub) stod for løbet alene. BT er med som mediepartner.