loader image
Eremitageløbet

Transport

Eremitageløbet er et yndet arrangement med mange gæster. Det giver trafikale udfordringer, når løbere og tilskuere søger til og fra Dyrehaven på dagen

Tag derfor af sted i god tid. Benyt gerne offentlig transport, hvis muligt.

Transport – S-tog

Du kan tage s-tog til Klampenborg St og gå til start derfra. Læs om stationer og ankomst-/afgangstider på www.dsb.dk og www.rejseplanen.dk

Transport – Movia-busser

Se køreplaner mm. på www.moviatrafik.dk og www.rejseplanen.dk

Transport – Cykel

Der er ingen organiseret cykel-parkering. I praksis er det muligt at stille sin cykel umiddelbart i nærheden, men husk at tage hensyn til de lokale beboere.

Du kan planlægge din cykeltur til Dyrehaven med cyclistic.dk/da

Afsætning – bus

Sker ved Hjortekærsvej nord for Klampenborgvej.

Afsætning – Personbil

Sker ved Klampenborgvej nær Ermelundsvej

Transport og parkering – bil

Af trafiksikkerhedsmæssige hensyn vil der være p-kontrol på vejene omkring Dyrehaven under Eremitageløbet. Husk derfor at overholde skiltningen og færdselsloven når du parkerer, herunder ingen parkering på cykelstierne! Tag hensyn til beboerne hvis du parkerer på vejene omkring Dyrehaven.

Brug parkeringspladserne på DTU.

Parkering –  6.000 p-pladser på DTU

Benyt p-pladserne ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Dyrehavsbakken. 

På motorvejene er der afmærkninger af frakørslerne og frem til parkeringsområderne til DTU, hvor der er 6.000 p-pladser. Erfaringsmæssigt er der bedst plads i den nordlige del. Deltagere, der kommer til løbet ad Motorring 3 fra syd, anbefales at benytte afkørsel 18 og køre mod Birkerød til afkørslen ved Sorgenfri og derefter følge skilteanvisningen til DTU’s parkeringspladser.

Parkerer du ved DTU, anbefales det at benytte stien, der går fra Akademivej under motorvejen og videre til Trongårdsskolen.

Parkering og afsætning af passagerer på motorvejen samt på til- og frakørselsvejene til motorvejene er strengt forbudt.

Ingen Parkering ved Fortunen og i Taarbæk!

Det er ikke muligt at parkere Ved Fortunen. Det er heller ikke muligt at parkere i Taarbæk, da der erfaringsmæssigt ikke er ledige pladser i weekenderne.

Tag hjemmefra i god tid. Det vil være utrolig ærgerligt at sidde fast i en trafikprop, når startskuddet lyder søndag 10. oktober kl. 11.00.