loader image
Eremitageløbet

Løbsinfo til på søndag.

Søndag d. 10. okt. 2021
Danmarks smukkeste løb bliver skudt i gang i Dyrehaven for 52. gang.
Nu skal du snart løbe Eremitageløbet. Vi glæder os meget til at løbe med dig søndag d. 10. oktober i Dyrehaven. Her kommer nogle vigtige informationer om løbet:

Adressen: Ved Fortunen 33, 2800 Kongens Lyngby 

Program:

Kl. 08.00-10.30: Afhentning af startnumre ved teltet overfor Ved Fortunen 33, 2800 Kongens Lyngby. Husk at komme i god tid, da der bliver kø!
Kl. 10.35: Fotografering af jubilarer: 25, 30, 35, 40, 45 eller 50-års jubilarer – til højre for startstregen
Kl. 10.40: Fælles velkomst
Kl. 11:00: Startskuddet ved årets Eremitageløb lyder
Kl. 12.45: Præmieoverrækkelse 

Sådan kommer du til Eremitageløbet Vi anbefaler, at du tager S-tog, bus eller cyklen, hvis dette er muligt. 

Bil og parkering Af trafiksikkerhedsmæssige hensyn vil der være Politi, Hjemmeværn og omlagt trafik omkring Dyrehaven både før og efter løbet.  På motorvejene er der afmærkninger af frakørslerne og frem til parkeringsområderne til DTU, hvor der er 6.000 p-pladser. Erfaringsmæssigt er der bedst plads i den nordlige del.  Der er p-kontrol på DTU, så husk kun parkering i parkeringsbåse.
Deltagere, der kommer til løbet ad Motorring 3 fra syd, anbefales at benytte afkørsel 18 og køre mod Birkerød til afkørslen ved Sorgenfri og derefter følge skilteanvisningen til DTU’s parkeringspladser. Der vil være p-kontrol på vejene omkring Dyrehaven under Eremitageløbet. Husk derfor at overholde skiltningen og færdselsloven når du parkerer, herunder ingen parkering på cykelstierne! Tag hensyn til beboerne hvis du parkerer på vejene omkring Dyrehaven. 

Vi anbefaler, at I benytter følgende parkeringspladser (Se kort forneden): Dyrehavsbakkens Parkeringsplads (betalingsafgift)

Galopbanens parkeringsplads 

DTU: Tilgængelige p-pladser med indkørsel fra Lundtoftegårdsvej, Akademivej, Anker Engelundsvej og Nordvej

(Fortunport) P-arealerne ved Hotel Fortunen og Fortunpladsen er reserveret til afvikling af arrangementet og kan derfor ikke benyttes. Ermelundsvej afspærres tidligt søndag morgen, og der er indkørsel forbudt.   

Vi beder alle være opmærksomme på, at der er 900 m til start fra Hotel Fortunen. Kom derfor i god tid. 

Afhentning af startnummer Hvis du mangler at afhente dit startnummer og din T-shirt, så skal du gøre dette lørdag d. 9. oktober fra 13-17 eller d. 10. oktober før løbet fra kl. 8 til 10.30. Kom i god tid, hvis du henter søndag.  Hvis du ikke modtager dit startnummer med posten inden løbet, kan du få et nyt på løbsdagen. 

Adressen er: Ved Fortunen 33, 2800 Kongens Lyngby

Efter løbet og frem til kl. 14. vil det være muligt at bytte ubrugte T-shirts til en anden størrelse i teltet med nummeruddeling, såfremt vi har nogen i overskud.Startprocedure Du stiller dig ved banneret med din forventede sluttid, f.eks. 1:05:00-1:09:59. På den måde vil du løbe med andre, som løber dit tempo, og dermed undgår vi mest muligt kaos. Vi beder dig om at være realistisk med din tid, så der bliver bedst muligt flow i feltet. Hold til højre så eventuelle hurtigere løbere kan passere.

Tidtagning Ultimate Sport Service står for tidstagningen til Eremitageløbet. På bagsiden af dit startnummer sidder en lille chip, som registeres, når du passerer startstregen, og igen når du passerer målstregen. Samtidig registeres der en mellemtid ved 5 km, 10 km og 12,9 km. 
Husk, at du passerer startstregen igen på vej til mål, men du skal fortsætte yderligt 400 m på den sidste bakkespurt.  Du kan tjekke dit resultat her.

Ruten Løbet er 13,3 km langt, og du kan få et overblik over ruten her. På ruten er der tydelig markering ved hver kilometer med beachflags.

Nåle SKAL hentes efter løbet i samme telt som nummeruddeling Jubilæumsnål og tidstagningsnål skal afhentes umiddelbart efter løbet, hvilket sker i teltet med nummeruddeling overfor Hotel Fortunen frem til kl 14.30.  Dette gælder for: Jubilæumsnåle til 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 og 50-års jubilarer. Tidstagningsnålen – til de 25 % hurtigste i hver aldersgruppe (tjek aldersgrupperne her og se 2019 tiderne). 

Løber du en tid, som gør dig berettiget til tidstagningsnålen, så modtager du en sms, kort efter du er kommet i mål. Hvis du ikke har mobil med, vil alle tider være skrevet op ved teltet til nummeruddeling overfor Hotel Fortunen, hvor du kan tjekke, om du skal have en nål.
OBS: I år sender vi ikke nålene ud med posten. 

Forplejning Når du kommer i mål, vil der være en flaske vand og frugt sponsoreret af REMA1000. 

Væskedepoter Ved Eremitageslottet, som passeres to gange, er der uddeling af saft (de orange bakker) og vand (de hvide bakker). I målområdet udleveres der vand i flasker, som er mulige at få genopfyldt.  Affald og plastik Eremitageløbet gør en stor indsat for at efterlade Dyrehaven i samme tilstand som før løbet, derfor har vi i år emballage med pant i målområdet. Alt affald indsamles og sorteres, og ALLE papkopper indleveres på affaldsorteringen mens pantflasker returneres. 

Når du er kommet i mål Når du har passeret målstregen, beder vi dig om at fortsætte videre frem, da der kommer mange løbere i mål. Du fortsætter ind i forplejningsområdet, hvor du vil blive givet medalje, frugt og vand. Derefter kan du ikke komme tilbage til målstregen, men kan stille dig sammen med publikum, hvis du vil heppe på venner eller familie. Omklædning Du har mulighed for at klæde om i pavillontelte ved siden nummeruddelingen. Teltene skal kun bruges til omklædning, så dine ting må ikke efterlades i teltet.   Trongårdsskolen tilbyder IKKE omklædning, bad- og toiletfaciliteter i år.

Toiletter Der er opstillet toiletter ved start- og målområdet til højre, når man kommer ind af porten ved Hotel Fortunen. 

Værdiopbevaring I år er der værdiopbevaring til venstre, når du går ind i Dyrehaven gennem porten ved Hotel Fortunen. Du kan få din mobil, nøgler og pung opbevaret. Kom i god tid da der vil forekomme kø. 
OBS: Vi har ikke mulighed for at opbevare din taske og andre større ting. Alt opbevaring foregår på eget ansvar.   

KSO – Kaisersport messe Kaiser Sports messe er åben lørdag fra 13-17 og søndag fra kl. 08.00-14.00 med masser af lækkert Craft løbetøj. Saucony løbesko og meget mere. 
Kan også ses og købes her: https://kaisersport.dk/tema-eremitagelobet-aw2021

Saucony voucher på 350 kr. til Kaiser Sport    Når du modtager kuverten med dit start nummer til årets Eremitageløb, vil du også modtage denne fysiske flyer. I flyeren kan læse om Saucony’s fantastiske løbesko og du modtager også en voucher på 350 kr. til Kaiser Sport til køb af Saucony sko. Voucheren glæder helt frem til 31. december 2021. 
Samaritter Skulle uheldet være ude, kan Røde Kors’ samaritter kontaktes på: 40 712 112.
Der er samaritter telt i start/målområdet med både sygeplejersker og læger, og der er placeret en ambulance ved Eremitageslottet. 

Pas på hinanden og skoven Vis hensyn, giv plads og pas på hinanden, så alle får en rigtig god løbsoplevelse og en festdag. Der er sat håndsprit op i start-/målområdet. 
Undgå unødvendigt bagage og udstyr i start- og målområdet, og respekter anvisninger fra officials, hjemmeværn, løbsledelse og politi.